1380) “Kırım Tatar Meclisi” Aşırı Örgütmüş!

Yayin Tarihi 18 Nisan, 2016 
Kategori BASIN-YAYIN

Rusya’dan flaş karar:

Kırım Tatar Meclisi o listede

image001

Rusya Adalet Bakanlığı Kırım Tatar Milli Meclisini “aşırı örgüt” listesine aldı.

Rusya Adalet Bakanlığı internet sitesinde yayımlanan açıklamada, “Kırım Tatar Milli Meclisinin 18 Nisan 2016 itibarıyla aşırı faaliyetler nedeniyle çalışmaları durdurulan dini ve sivil toplum örgütleri listesine alındığı” kaydedildi.

Rusya’nın Kırım’a tayin ettiği savcı Natalya Poklonskaya, 15 Şubat’ta Kırım Tatar Milli Meclisini kapatmak için Kırım Yüksek Mahkemesine başvurmuştu. Poklonskaya, dava dilekçesinde, Rusya Federasyonunun aşırıcılık faaliyetleri ile mücadele kanununa dayanarak Kırım Tatar Milli Meclisinin faaliyetlerinin durdurulmasını ve Meclisin “aşırı örgüt” kapsamına alınmasını talep etmişti. İlk duruşma 3 Mart’ta yapılmış, davanın görülmesi değişik gerekçelerle pek çok kez ertelenmişti. Son duruşmada ise davanın 25 Nisan’da görülmesi kararlaştırılmıştı.

Savcı Poklonskaya, 13 Nisan’da, mahkeme sonuçlanıncaya kadar meclisin faaliyetlerini durdurma kararı verdiğini açıklamıştı. Kırım Yüksek Mahkemesi’ndeki duruşmaya savcılık yetkilileri, 630 sayfa ve 10 CD’den oluşan dosyayla gelmişti. (AA)

http://www.hurriyet.com.tr/rusyadan-flas-karar-40090984

Paylaş:

Yorumlar

“1380) “Kırım Tatar Meclisi” Aşırı Örgütmüş!” yazisina 1 Yorum yapilmis

  1. Extinct yorum tarihi 14 Haziran, 2016 23:29

    Türk varlığını yeryüzünden silmek için çalışan küresel örgüt “Uluslararası yahudilik” ele geçirdiği tüm ulusları bu amaçla kullanıyor. Çinlilere teknoloji aktarımlarını, kontrol ettikleri ulusların yeraltı kaynaklarını (Avustralyanın uranyum rezervleri örneğin) onlara sunup ulusların göçmenlik kanunlarını onların kolaylıkla yararlanabileceği şekilde düzenlemeleri (Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda, ABD..), ulusları pazar olarak kullanabilecekleri yolları açmaları (Kanada’ya imzalattırılan FIPPA örneğin), Uygurları sessizce, engelsiz soykırıma uğratıp topraklarını kolonize etmelerine yardım etmelerinin, ruslarında dilediklerince toprakları slavlaştırmalarına, Türkiye’nin ekonomisini bozarak kolaylıkla onların satın alarak ele geçirmelerine, nükleer ihale gibi yollarla onlara bağımlı kılınmamızın ardında yatan tek bir neden var. Türklerse islam dini kullanılarak yozlaştırıldıklarından kendi uluslarını bile başkalarının kontrolüne sunuyorlar ki etnik duyarlılığı kesilip azınlığa düşürülerek sindirilerek yok ediliyorlar. Bir yandan soykırıma uğrayıp bir yandan soykırımla suçlanan bir toplumuz. yahudi sonrası osmanlı’da Türklerin durumunu özetleyen uygun bir değerlendirmedir bu. günümüzde de sürmekte ayrıca.

    Çin’de gerçekleştirilen false flag terör olayını uluslararası yahudi yayınlarının çin’in 11 Eylül’ü olarak sunmasıyla çin’e Uygur topraklarını islami terörizm adı altında kolonize etme, soykırım uygulama olanağını tanıdılar.

    Üzücüdür Osmanlı’ya bunları buyur eden Türkler kendi ölümlerini çağırdıklarını, sonlarını hazırladıklarını pek bilmiyorlardı. yahudi sonrası osmanlı’da Türkler ne duruma düşürüldüklerini iyi anlamak durumundalar. günümüzde de bir benzeri yaşanmakta çünkü. http://www.yenidenergenekon.com/859-osmanli-16-yuzyilda-yikildi/

Yorum yap