1344) “Kadınlar Dayak Yedikleri İçin Sabaha Kadar Şükretmeli”

Yayin Tarihi 22 Haziran, 2015 
Kategori BASIN-YAYIN

TRT Diyanet’te ders: ‘Kadın nasıl dövülür?’

image001

TRT Diyanet’te yayınlanan bir programda vaaz veren bir din adamı, İslam’da kadına yönelik şiddetin amacının işkence etmek değil, erkeğin stres atmasını sağlamak olduğunu söyledi.

İslami kurallara göre kadınların nasıl dövüleceğini ise şöyle tarif etti;

“Dövmek nedir deyince fıkıha bakacaksınız. Mesela bir erkeğe kadını dövebilirsin diyor. Sonra ne diyor Hadis-i Şerif’te? Yüzüne vurmayacaksın diyor, boyundan yukarsına vurmak yasak, göğüs kısmına vuramıyorsun, beline vuramıyorsun.

Cetvelden uzun bir sopayla vuramıyorsun, elini yumruk yaparak vuramıyorsun, avucunun içiyle vuramıyorsun. İşkence yapma, acıtmak için değil deşarj olmak için vurdurtuyor Allah.”

‘KADINLAR DAYAK YEDİKLERİ İÇİN SABAHA KADAR ŞÜKRETMELİLER’

Erkeğin kadını döverek deşarj olmasının engellenmesi durumunda, erkeğin başka yollarla deşarj olma yoluna gideceğini söyleyen konuşmacı bunun ise kadını çıldırtacağını ifade ediyor. Bu sebeple eğer kadınlar kuma istemiyorlarsa erkeklerden gördükleri şiddet sebebiyle sabaha kadar şükretmeleri gerektiğini söylüyor.

Akıllara durgunluk veren ve İslam adına konuştuğunu ifade eden konuşmacının sözleri şöyle devam ediyor;

“Erkeğe boğazına kadar geldikten sonra dokunma bu kadına dersen, başka yolla erkek rahatlar. O da o kadını delirtir aslında. Kadınların, Allah erkeklere dövün, rahatlayın diye müsade etmesinden dolayı sabaha kadar şükretmeleri gerekiyor kumadan rahatsız oluyorlarsa.”

http://www.birgun.net/haber-detay/trt-diyanet-te-ders-kadin-nasil-dovulur-83222.html 

 

Paylaş:

Yorumlar

“1344) “Kadınlar Dayak Yedikleri İçin Sabaha Kadar Şükretmeli”” yazisina 6 Yorum yapilmis

  1. Yılmaz Karahan yorum tarihi 22 Haziran, 2015 12:47
  2. Dr- Maksut SARI yorum tarihi 22 Haziran, 2015 17:01

    ALLAH’IN LANETİ BÖYLESİ ADAMLAR ÜSTÜNE OLSUN!

    Böylesi şerefsizler, Kur’an’da olmayan şeyleri Hz. Muhammed’in ağzından hadisler uydurarak FARZ haline sokuyorlar. Farz Allah’ın emridir. Her kim FARZ uydurursa, ŞİRK yapmıştır, yani (haşa!) Allahlık taslamıştır. ”Allah böyle demiştir/emretmiştir” denildiğinde tek başvurulacak kaynak Kur’an’dır, zira Hz. Muhammed Allah’ın kendisine tebliğ ettiği şeyi saklayamazdı. Bakın Kur’an bu konuda Hz. Muhammed hakkında ne diyor: ”Ki o, çok soylu bir elçinin sözüdür. Bir şairin sözü değildir o. Ne kadar da az inanıyorsunuz? Bir kahinin sözü de değildir o. Ne kadar da az araştırıp düşünüyorsunuz? Alemlerin Rabbi’nden bir indiriştir o. EĞER BAZI LAFLARI BİZİM SÖZLERİMİZ DİYE ORTAYA SÜRSEYDİ, andolsun ondan sağ elini koparırdık. Sonra ondan can damarını mutlaka keserdik. (HAKKA 40, 41, 42, 43, 44, 45 ve 46.) Kur’an’da olmayan, bu adi adamın Allah’ın emridir dediği böylesi emirler kesinlikle uydurmadır. Hz. Muhammed’e böyle bir şey Allah tarafından vahyedilseydi bu, Kur’an’da olurdu. ”Ayetlerimiz onlara açık-seçik parçalar halinde okunduğu zaman, bize ulaşmayı ummayanlar şöyle derler: ‘Bundan başka bir Kur’an getir yahut bunu değiştir.’ De ki: ‘ONU KENDİLİĞİMDEN DEĞİŞTİRMEM BENİM İÇİN SÖZ KONUSU OLAMAZ. BEN SADECE BANA VAHYOLUNANA uyuyorum. Rabbime isyan edersem, büyük bir günün azabından korkuya düşerim.”’ (YÛNUS 15) Onun için böyle ne bir hadis ne de Allah’ın bir emri vardır! ”Fıkıhta var” diyenlere gelince FIKIHta öylesine saçma hükümler var ki, adeta Allah ile kul arasına, Allah’ın kitabı ile kul arasına engel üstüne engel sokarlar.

  3. aydenizyavuz yorum tarihi 22 Haziran, 2015 19:13

    siz hangi dindenseniz ve hangi varlıktansanız ben ondan değilim….

  4. semra yazıcı yorum tarihi 23 Haziran, 2015 02:33

    bence bunu söyleyen adam ya kafayı yemiş ya sapık…başka açıklaması yok…bu dediklerinin ananıza bacınıza yapılmasını kabul eder misiniz ?

  5. Nezahat Baradari yorum tarihi 23 Haziran, 2015 12:41

    Ne yazik ki böyle düsünen erkekler Türkiye´de cok. Peki böyle bir seyin Diyanet tarafindan yasaklanmamasina ve de TRT gibi bir yayin kanalinda yer almasina ne denmeli.
    Diyanet derhal bu sifati atmali ve karsi yorum yapmali ve de bu yayina izin veren TRT görevlisi, müdürü dahil, görevden istifa etmeli! Türkiye ve türkler icin utanc verici !

  6. M.Nihat YILMAZ yorum tarihi 26 Haziran, 2015 15:54

    YAZIKLAR OLSUN!
    BÜYÜK MERAK KONUSU; MİLLETİN ÇOĞUNLUĞU
    KURAN DİNİNİ NASIL ÖĞRENECEK? KİMDEN ÖĞRENECEK?NASIL ÖĞRENECEK?
    KENDİ KENDİNE OKUYARAK MI? CEMAATTEN Mİ?
    ŞEYHTEN Mİ?
    CEVAP BULMAK GERÇEKTEN ZOR!!.
    İŞ CÜBBELİ AHMET HOCAYA KALDI MI SONUÇ BÖYLE OLUYOR!
    BU KONUDA,TÜM AYDINLAR CİDDİ ŞEKİLDE SORUMLUDUR.HERKES İYİ DÜŞÜNMELİDİR..

Yorum yap