1184) ABD’DE SİLAHLANMA BAHANESİ MÜSLÜMANLAR

Yayin Tarihi 22 Şubat, 2013 
Kategori BASIN-YAYIN

ABD’de silahlanma bahanesi Müslümanlar!

image00122.jpg

Cumhuriyetçi Kongre üyesi, Amerikalılar’ın “Şeri hukuktan” korunmak için silahlanmaya ihtiyacı olduğunu söyledi 

Amerika Birleşik Devletleri’nde muhafazakar ve İslam düşmanı Çay Partisi’nin Teksas Milletvekili Louie Gohmert, ülkeyi “Şeri hukuk tehdidinden” korumak için silahlanmaya karşı düzenlemeleri reddetmek zorunda olduklarını söyledi. 

Bir radyo programında konuşan ve Kongre’nin silah güvenliği mevzuatını reddetmesi için “dua ettiğini” söyleyen Gohmert, “Müslümanlara yenik düşmemek için silahlanmak gerektiğini” iddia etti.

İslam düşmanı açıklamaları ile tanınan Gohmert, ABD hükümetinin çeşitli departmanlarını “Müslüman Kardeşler’in istila ettiği” iddiasıyla soruşturma talep eden isimlerden biriydi.

DÜNYA BÜLTENİ

Paylaş:

Yorumlar

“1184) ABD’DE SİLAHLANMA BAHANESİ MÜSLÜMANLAR” yazisina 1 Yorum yapilmis

  1. Gülşah Memış yorum tarihi 25 Şubat, 2013 15:58

    Isabet olmus. O zaman bizde yahudilerin uyduruk kitaplarindaki kendi irkindan olmayanlari insan yerine bile koymamalari ve öldürme izinleri olmasina itibarla yahudi ve onlara yaltaklik yapanlara karsi silahlanalim. Neden gerekce hep islam aleyhine oldugunda gecerli görülüyorda diger uyduruk dinlerde gecerli sayilmiyor. Neden hep alttan alan altta kalan müslümanlar oluyor. Yahudilere göre müslüman öldürmek en büyük sevap ve cennetin bileti…
    Hiristiyanlar hala hacli zihniyetinde…
    Kurani kerime bir kere daha amenna. Müslüman olmayanlarin dini de zihniyeti de hep birdir.

Yorum yap