1000) ESKİ GENELKURMAY BAŞKANI İLKER BAŞBUĞ TUTUKLANDI!

Yayin Tarihi 6 Ocak, 2012 
Kategori BASIN-YAYIN

Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ tutuklandı

 

image0015.jpg

İnternet Andıcı Soruşturması kapsamında Cumhuriyet tarihinde ilk kez eski bir genelkurmay başkanı olarak sivil bir savcının makamında ifade veren İlker Başbuğ, “Terör örgütü yöneticisi olmak ve darbeye teşebbüs” suçlarını işlediği iddiasıyla sevk edildiği mahkemede tutuklandı. Başbuğ adliye çıkışında “Türkiye Cumhuriyeti’nin 26. Genel Kurmay Başkanı Terör Örgütü kurmak ve yönetmek suçundan tutuklanmıştır. Taktir yüce Türk halkınındır” dedi.

 

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/19615243.asp

 

Paylaş:

Yorumlar

“1000) ESKİ GENELKURMAY BAŞKANI İLKER BAŞBUĞ TUTUKLANDI!” yazisina 3 Yorum yapilmis

  1. ZÜHAL ASMA yorum tarihi 6 Ocak, 2012 14:46

    EU VE DÜNYADAKİ din adamlarının YARATMIS OLDUGU ARTIK ANLASILAN!ÜLKEMİZDE TERÖRİS DENİLEN KİSİLER ONLAR TARAFINDAN amazon kadınlar..militan,savscı,vs..ADLARIYLA ANILIYOR!-BU SEBEPTEN ÜLKEMİZDEKİ GERCEK İNSANLARA terörist ADINI YAKISTIRIYORLAR!–BİZ YARADANA SIGINDIK(*–O HERSEYİ BİLENDİR!–DOGA NIN GERCEK GÜCÜYLE KENDİLERİ YOK OLU İNSAALLAH.OTURDUKLARIyerden dügmelereBASARAK ÜLKELERE DEPREM?!SEL,GÖNDEREN HAARP PROJELERİNİ ACIKLAMISTI tv.de sn.cevizoglu…GÜYA 99 depremiydi!?DÜNYADAKİ 3 GÜC CARPISIYOR!;(—NE ACI DEGİLMİ?GÜCLER SAVASI!VE BUNCA İNSANI TÜM DÜNYADA HARCIYORLAR!DUA EDELİMDE YARADAN ARTIK FIRSAT VERMSİN ONLARA VE ONLAR ADINA CALISANLARA:(–YARADAN DOGRU KULUNUN YANINDADIR(*

  2. Metin Yılmaz yorum tarihi 6 Ocak, 2012 23:29

    Silivri kışlaya döndü!

  3. celal taner yorum tarihi 8 Ocak, 2012 15:45

    okyanus otesin de bayram var ..diyarbakirda solen var …ankara da koktey partisi veriyorlar ….ama sy basbug adam gibi ulkesin de kaldi korkmadi kacmadi ..gelecek te simdikilerden bunu hesabi mutlaka sorulacak ve hepsi kalesce abd ye siginacaklar ..serf……..

Yorum yap