1433) Kosova’da 20.000 Yıllık Elektrik Trafosu Bulunmuş

Yayin Tarihi 5 Ocak, 2019 
Kategori BASIN-YAYIN

Kosova’da, 20.000 yaşında bir trafo bulundu

Bir fotoğrafçı ve araştırmacı olan Ismet Smiley, Shar-Planina dağ sırtı (Pechora Gora) alanındaki Kosova topraklarında, insan medeniyetinin resmi tarihine uymayan gizemli bir eser keşfetti.

Elektromanyetik bir bobin inşa edildiği sıradışı bir şekil taşıdır. Bakır tellerin bobini kesilmiş oluğa basit bir şekilde yerleştirilmez, ancak taş erimiş gibi taşla bir bütün oluşturur ve daha sonra bir transformatör oluşturmak için gerekli şekli verir.

İsmet, naliz için bir taş örneği verdi ve bu taşın 20.000 yıldan daha az olmadığı tespit edildi. Taşa ek olarak, bakır telli bobin, yapı, bileşimi çevre malzemeden farklı olan ve bir oymaya benzer bir dairede dışbükey bantlara sahip olan bir yalıtkan içerir ve aynı zamanda bobin kendisi gibi bir taşa kaynaşır. Taşın diğer tarafında, büyük olasılıkla teller için delikleri temsil eden ve transformatörden (faz) alınan enerjiyi toplayan 4 simetrik olarak yerleştirilmiş açıklık vardır.

 

 

Yüzyılların derinliklerinden gelen bu gizemli eser, insan medeniyetinin kökenine ışık tutabilir, tabii ki, resmi olarak 20.000 yıl önce üretilen bir elektrik transformatörü olduğunu doğrulayacak bilim adamları tarafından keşfedilirse. Sadece bilim adamlarının gizemli bulgular hakkındaki gerçeği anlatmak ve hatta tüm dünyaya anlatmak isteyeceklerine gerçekten inanma.

İsmet, bu eseri bilim insanlarına vermeyi planladığını ve bu eseri bir daha asla görmeyeceğimiz ve bu çalışmaların sonuçlarını okuyamayacağımız ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. Belki de bu sansasyonel keşfi yapan kişi aniden aniden hastalanır veya yolu kırmızı ışığa geçmeye başlar…

Shar-Planina Dağı, Balkan Yarımadası’ndaki en büyük dağlık alanlardan biridir. Uzunluğu 200 kilometreden fazla ve bu sırt, belli bir anlamda tüm bu bölgeleri aynı anda geçerken Makedonya, Kosova ve Arnavutluk’u birleştiriyor.

Dağın adı Arnavutça’dan “karışık dağ” olarak çevrildi. Shar-Planina sıradağlarının en yüksek noktaları tepedir – Titov-Vrkh ve Turchin, yüksekliği 2700 metreyi aştı. Sırtın dibinde kristal şistler, kalkerler ve dolomitler, karst manzaraları ve mağaralar bulunur.

http://earth-chronicles.com/anomalies/in-kosovo-found-a-transformer-that-is-20000-years-old.html

VİDEO: https://www.youtube.com/watch?v=Jrg65rkvOjM

NOT: İngilizce çeviri, Google tarafından yapılmıştır.

Paylaş:

Yorumlar

“1433) Kosova’da 20.000 Yıllık Elektrik Trafosu Bulunmuş” yazisina 5 Yorum yapilmis

  1. Mustafa Nevruz SINACI yorum tarihi 7 Ocak, 2019 13:01

    İddialar ve ileri sürümler kesinlikle doğrudur. Erich Won Daniken’in kitabını ve Büyük Sahra’da ve İran Çöllerinde bulunan BATARYA’ları hatırlayın. İnka, Maya, Atlantis ve bu günlerde yalanlanmaya çalışılan MU KAVMİ’ni hatırlayın. Gerçekte (Hz. Adem’den bu güne) İnsanlık tarihi (yaklaşık ve kesintisiz) 1.200.000 (Bir Milyon İki Yüz Milyon) yıldır. Zekâ düzeyi çok düşük (primitif/İLKEL) ARMAGEDON çığırtkanlarına bakmayın, inanmayın ve asla ciddiye almayın. Çünkü kıyamete, en az bu kadar daha zaman var. SELÂM, Sevgi ve dua ile..

  2. sedat ergenc yorum tarihi 8 Ocak, 2019 14:28

    Değerli hocam, burada birden çok mantık hatası var. Sanırım karbon testi uygulamasında bir hata yapılmış.
    Taş olarak değerlendirilen muhtemelen taşlaşmış bir macun ya da taşlaşmış bir kimyasal.
    Eğer iddia doğru olsa idi dünyanın herhangi bir yerinde, hatta aynı bölgede benzer objeler mutlaka bulunurdu…
    Saygılar…

  3. mustafa kurtalan yorum tarihi 13 Ocak, 2019 09:31

    Sevgili yayıncı ve değerli yorumcular
    evvela insanlık tarihi o kadar eski değil.sanıldığı gibi milyon hatta yüzbin yıla varmıyor.Çünkü hadisler incelenirse bunu teyit edecek veri elde edilebilir.ikincisi musa peygamber yusuf peygamber ne zaman yaşadı bir tahkik edin .davut peygmberi araştırın bir kere.dolayısıyla 20 bin yıllık bir alet mantıklı değil çünkü ne zaman dilimi müsait ne de yanında yöresinde benzer şeyler var.demirin kullanımı atın evcilleştirilmeis bile 4000 bin yıldır vr iken düşünün bir kez.cok ciddi mantık hatalır var,selamlar

  4. murat alkan yorum tarihi 24 Şubat, 2019 03:27

    insanlık tarihini bilmem ama bir rivayete göre 24000 (yirmidört bin ) peygamber geldiğini düşünürsek eğer olma ihtimali vardır yada birde şöyle düşünelim mısır piramitlerinin kablosuz elektrik için yapıldığını da var sayarsak bu da mümkün ALLAHın nesi yok ki ol der ve olur vesselam.

  5. Deren yorum tarihi 19 Eylül, 2020 12:26

    yorumlar bakılırsa Bu olaya bilimsel yaklaşan yok. neden acaba Sadece dinsel yönden olaylara bakılıyor.

Yorum yap