183) AFGANİSTAN’DA SİVİL KATLİAMLARA DÜŞÜLEN NOT: KCT

Yayin Tarihi 6 Kasım, 2009 
Kategori SİYASİ

Afganistan’da sivil katliamlara düşülen not: KCT

image0015.jpg

Hollanda askerlerinin CIA ve Almanlarla birlikte Afganistan’da sivilleri öldürüp kayıtlara da ‘Taliban’ diye düştüğü ortaya çıktı.

Almanya’nın resmi televizyonu ARD’nin haber programı Monitor, Alman askerlerinin de görev yaptığı Hollanda özel timi KCT’nin 2002 yılında CIA ile birlikte hapisten kaçan Afganlıları yakalayarak katlettiklerini ortaya çıkardı.

image0023.jpg
Monitor çalışanları iki sene önce ele geçirdikleri bir cd’den yola çıkarak yaptıkları araştırmalar sonucu, KCT’nin hapisten kaçan Afganlıları tutuklayıp hapse geri götürmek yerine silahsız oldukları halde teker teker kurşunlayarak öldürdükleri tesbit etti.

image0031.jpg
Hollandalı ve Alman askerlerin birlikte yaptıkları operasyonları belgeleyen yüzlerce resmi inceleyen Monitor ekibi, üniforması olmayan, silahsız, hatta ayaklarında ayakkabıları bile olmayan, başlarından vurularak öldürülmüş insanları görünce şok oldular.

image0041.jpg

Yaklaşık 30 kişiden oluşan ve karanlık işler yapmakla ünlenen Hollanda özel timi KCT 2002 yılında Alman generalin emrinde görev yapıyordu. Özel timdeki beş Alman askerden biri olan Achim Wohlgehtan’ın Afganistan’daki maceralarını kaleme aldığı kitabında, katliamın gerçekleştiği gün 7 Ağustos 2002’den bahsederek ‘kaçan haydutları takip ediyoruz’ diye yazmış.

image0051.jpg

Hollanda Savunma bakanlığı da Monitor redaksiyonuna adı geçen olayın gerçekleştiğini onayladı. Ancak katledilmiş insanları gösteren resimler hakkında ne Hollanda Savunma Bakanlığı ne de Achim Wohlgehtan hiçbir açıklamada bulunmadı

image0061.jpg
Resimleri inceleyen uzmanlar, Afganlıların bazılarının ayaklarında ayakkabı bile olmadığını, yakalandıktan sonra çok yakından kafalarına kurşun sıkılarak infaz edildiklerinin kesin olduğunu belirttiler.

image0071.jpg
Monitor’un bu haberinden sonra Hollanda Arnheim savcılığı askeri polisi görevlendirerek olayın soruşturulmasını istedi. Hollanda ve Almanya adalet yetkililerinin birlikte çalışarak olayı aydınlatması bekleniyor.

image0081.jpg

Mücahid Yıldız-Almanya / Dünya Bülteni

Paylaş:

Yorumlar

“183) AFGANİSTAN’DA SİVİL KATLİAMLARA DÜŞÜLEN NOT: KCT” yazisina 5 Yorum yapilmis

  1. sezer ceylan yorum tarihi 6 Kasım, 2009 21:43

    İslam şuurunu kaybetmiş islam ülkeleri ve bu ülkelerin başında mason yöneticiler var oldukça müslüman kanı akmaya devam edecek.

  2. Barış AYKUL yorum tarihi 7 Kasım, 2009 10:29

    Bu tür haberleri okuyupta hala bu emperyalistlerin geri kalmış/geri bırakılmış/gelişmekte olan vs. olarak nitelendirilen ülkelere insan hakları ve demokrasi
    ihraç ettiğine inanmakta direnebilen kaç kişi vardır acaba aramızda???

  3. Silvan GÜNEŞ yorum tarihi 7 Kasım, 2009 12:01

    Allah bu Avrupalı barbar askerlere fırsat vermesin. Bir fırsatını bulup bizim memleketimize gelseler bize yapacakları da bundan farklı olmayacaktır. Onlar için ne kadar müslüman ölürse, dünyadan o kadar pislik yok olmuş demektir. Onlar için “bütün Asyalılar barbardır!”. Her öldürdükleri insanı zaten gelişimini tamamlamamış bir hayvan olarak gördükleri için kendilerini “safariye insan avına çıkmış” avcılar olarak görüyorlar. Bu yüzden de bu katliamları bir “insanlık suçu” olarak görmüyorlar. Asıl bu zihniyet hastadır. Kendini ARİ IRK zanneden bu zavallı insan görünümündeki cani avrupalı canilerin topunu bir klinige yatması şarttır. Bence bu Avrupalı ve Amerikalı barbarlara kendi ülkelerinden asla çıkmama, Asyaya adım atma yasağı getirilmeli…

  4. ali mavis yorum tarihi 8 Kasım, 2009 23:42

    1.5 milyon müslüman öldürülerek ırak’a özgürlük getirdiler, bari aynı gerekçeyi kullanmasalar, buraya da “demokrasi ve insan hakların”ı getirseler bari,…
    özgürlükleri için savaşanları da “hain asiler”, “gerici milliyetçiler” olarak taktim ederler artık…
    bütün bunları seyreden ve/veya batılı kutsal armegedon güçlerine yardım eden müslümanları Allah’a havale ediyorum…

  5. mustafa kenanoğlu yorum tarihi 13 Kasım, 2009 21:33

    protestanlar bu işe bush un haçlı seferi sözleri ile başlamışlardı…

Yorum yap