383) ÇAKALDAN POST, BUNLARDAN DOST OLMAZ!

Yayin Tarihi 8 Ekim, 2008 
Kategori BASIN-YAYIN

image0018.jpg

ABD’nin ünlü TV kanalı, 17 şehit verdiğimiz günün ertesinde  teröriste ekranından yataklık yaptı.

CNN’de PKK propagandası
Kandil’deki röportajı yayınlayan ABD’nin ünlü yayın kuruluşu   terör örgütü PKK’yı, kadın hakları savunucusu olarak tanıttı

Amerikan yayın kuruluşu CNN’den büyük terbiyesizlik… Irak’ın kuzeyindeki Kandil dağlarında bölücü terör örgütü PKK teröristleriyle görüşen CNN muhabirlerinin hazırladığı haberde terör örgütünün propagandası yapıldı.  PKK terör örgütünün üst düzey yöneticileri ile kadın muhabiri Arwa Damon’un röportajı ve örgüt yöneticilerinin sözde barış mesajlarını yayımlayan CNN, PKK terör örgütünü sanki kadın hakları için savaşan bir örgüt, teröristleri de yaşamlarında erkek egemenliğine son vermek isteyen kadın savaşçılar gibi tanıttı.

Katillere methiye
Eli kanlı PKK’lı kadın teröristleri ’Kadın Savaşçılar’olarak adlandıran muhabir Damon, kadın teröristlerle yaptığı röportajlarda onların kadın hakları için savaştıklarını söylediklerini belirterek, “Kadınların daha etkin olduğu bir cemiyet, doğal bir yaşam, baskı olmadan erkek ve kadın eşitliği, insanların arasında eşitsizliklerin kalktığı bir hayat” yorumuna yer verildi. Haberde, 14 yaşındayken babasının, askerimizle girdiği çatışmada can verdiğini iddia eden Rengin kod adlı kadın teröristin “Kürt hakları ve Kadın hakları için savaşıyoruz” sözlerine de yer verdi.

Röportaja tepki!
Arwa Damon’un röportajının CNN TV’de yayınlanması ve internette manşet haber olarak yer bulmasının ardından, yorum bölümüne tepkiler yağdı.

YENİÇAĞ

Paylaş:

Yorumlar

“383) ÇAKALDAN POST, BUNLARDAN DOST OLMAZ!” yazisina 5 Yorum yapilmis

  1. Kemal Ozmen yorum tarihi 8 Ekim, 2008 17:04

    Arwa benim Robert Kolej’de hem ortaokul hem de lisede sinif arkadasimdi, kendisi ana dili gibi Turkce konusur, butun cocuklugunu ve gencligini Turkiye’de gecirmistir, ve bir Turk dostudur. Boyle bir habere imza atmasina cok ama cok sasirdim ve ayni zamanda da uzuldum. Zannederim patronlari tarafindan zorlanmistir, zira benim tanidigim Arwa Turkiye’yi ve Turkler’i cok cok sever ve katiyen bizleri rencide etmek istemez.

  2. M.Nihat YILMAZ yorum tarihi 9 Ekim, 2008 09:30

    Bu kimliği ile ABD,sadece sömürücü veya azılı düşman olmayıp,dostluğu,düşmanlığı belli olmayan kaypak iki yüzlü bir topluluktur.
    Kamuoyunda Teröre karşı olduğunu söylüyor,dönüyor arkadan da terörü destekliyor.Tavşana kaç, tazıya tut anlayışı.Adiliğin,alçaklığın iyi bir örneği.
    En nefret duyguları ile PKK’yı,yerli yabancı tüm işbirlikçilerini ve ABD’yi kınıyorum.
    Saygılarımla.
    M.Nihat YILMAZ

  3. Metin Yılmaz yorum tarihi 9 Ekim, 2008 23:13

    Hepside o….. çocuğu bunların. Artık kibarlık yok, canımıza yetti!

  4. YAVRUKURT yorum tarihi 10 Ekim, 2008 09:41

    Türk Oğlu Türk’üm arwa sınında Türke oyun Oynayanında gelmiş geçmişinin alayının soyu kurusun…YARALI KURT

  5. konyalı serkan yorum tarihi 10 Ekim, 2008 21:14

    bu serefsizlerin hepsini…

Yorum yap