1206) SURİYE’DEN AĞIR SUÇLAMA!

Yayin Tarihi 20 Mayıs, 2013 
Kategori BASIN-YAYIN

Suriye’den ağır suçlama!

‘Türkiye sınırı…’

image0015.jpg

Suriye Enformasyon Bakanı Umran El Zoubi, Türkiye’ye yönelik eleştirilerini sürdürerek “Suriye sınırını terörist yuvasına dönüştüren Türkiye hata yaptı” iddiasında bulundu. 
Umran El Zoubi, Rus televizyon kanalı Vesti-24’e verdiği demeçte “Türkiye’nin, sınır bölgesini militanların eğitildiği ve tüm silah türlerinin depolandığı bir terörist yuvasına dönüştürerek büyük bir hata yaptığını” öne sürdü. 
“Türk hükümeti bu bölge üzerindeki kontrolü kaybetti” iddiasında bulunan El Zoubi, Rusya’nın Sesi tarafından yansıtılan açıklamalarında Reyhanlı’da düzenlenen saldırıya değinirken de “Türk hükümetinin, saldırının sorumluluğunu Şam’a yükleme çabalarını” reddetti.
El Zoubi, “Türkiye, Suriye’nin karıştığını göstermek için delilleri imal etmek istiyor. Patlamaların Suriye’ye karşı bir provokasyon olduğunu düşünüyoruz” ifadelerini de kullandı.
Suriye Enformasyon Bakanı, hükümetin, saldırıyı araştırmak için ortak bir komisyonun oluşturmasını teklif ettiğini, ancak Türkiye’nin bu teklifi geri çevirdiğini de söyledi.(ANKA)

http://haber.gazetevatan.com/suriyeden-agir-suclama-turkiye-siniri/539602/1/gundem

Paylaş:

Yorumlar

“1206) SURİYE’DEN AĞIR SUÇLAMA!” yazisina 1 Yorum yapilmis

  1. ZÜHAL ASMA yorum tarihi 23 Mayıs, 2013 19:36

    face alıntı yaptım sn.khan(*–eskiden teröristleri suriye kanalıyla yollayan batılı dinciler?!simdide aynı bahaneyle orayı tırmalıyorlar!ne demek bu?:(öffff..valla..CIKIN ACIKLAYIN ANKARA YOKMU BİR YİGİDİNİZ YAHUUUU!=

Yorum yap