1122) ÖZGÜR SURİYE ORDUSUNUN ANA ÜSSÜ: “HATAY, TURKEY”

Yayin Tarihi 29 Ağustos, 2012 
Kategori BASIN-YAYIN

Ana üs: Hatay, Turkey

image00137.jpg

Özgür Suriye Ordusu’nun internet sitesinde yer alan iletişim bilgileri Türk kamuoyunu karıştırdı. Zira sitede ordunun “ana üssü” Hatay olarak belirtilirken, Türkiye hatlı bir telefon numarası ve e-postadan oluşan açık iletişim bilgileri yer alıyor.

Özgür Suriye Ordusu’nun (ÖSO) İngilizce sayfasının açılışında, geçtiğimiz yıl Türkiye’ye sığınan ve ordunun liderliğini yapan Riyad el Esad’ın bir mesajı ver alıyor.
Esad mesajında, “Şu anki durum, Suriye’deki suçlu rejimin güç kullanmadan durdurulamayacağına yönelik inancımız ve taraf değiştiren asker ve subayların sayısındaki fazlalık” nedeniyle 27 Temmuz 2011’de Özgür Suriye Ordusu’nu kurduk” dedikten sonra ÖSO’nun amaçlarını anlatıyor.
Sitede ordunun başkomutanı, başkomutan yardımcısı ve genelkurmay başkanının kimlikleri resimleriyle birlikte yer alıyor. Ayrıca ÖSO hakkında basında çıkmış haberlere, ÖSO’nun yaptığı basın açıklamaları, çeşitli görseller vb. yer alıyor.
ÖSO’YA ULAŞMAK ÇOK KOLAY
Sitenin en altında bulunan “Bize ulaşın” kısmı ise dikkat çekiyor. Zira bu kısımda ordunun ana üssü “Hatay, Turkey” olarak geçerken, Türkiye kodlu bir telefon numarası ve 1freesyriaarmy kullanıcı adlı e-posta adresi bulunuyor.
Telefon numarası arandığında uzun uzun çaldıktan sonra meşgule düşüyor.

 http://haber.gazetevatan.com/ana-us-hatay-turkey/477550/1/Manset#.UD4ecNbN-HM

image0025.jpg

Paylaş:

Yorumlar

“1122) ÖZGÜR SURİYE ORDUSUNUN ANA ÜSSÜ: “HATAY, TURKEY”” yazisina 2 Yorum yapilmis

  1. perle inci yorum tarihi 30 Ağustos, 2012 00:50

    TÜRKİYEYİ KULLANARAK..abede,ve eu,AMACINA ULASICAK..DEMEKKİ O SEBEPTEN ÜLKEMİZDE HERSEY DEGİSTİRİLDİ…:(–EPEYDİR CİZİLMİS ÜLKE HARİTASININDA GERCEK OLDUGU ANLASILIYOR=SADECE K.DENİZ’LAZİSTAN’-ERMENİSTAN!KÜRDİSTAN’büyük israel’İC ANADOLUNUNDA YARISI BÖLÜNMÜS!YANİ;MARMARA VE EGE VERİLİYOR..O HARİTA ANADOLUYU ORTADAN BÖLÜYOR!MÜSLÜMANLARDA’YANİ YUKARIDA YAZDIGINIZ KİSİLERDE..ORDU OLARAK!GÜNEYE DOGRU..VE AFRİKANIN KUZEYBATISINA DOGRU KAYICAK..YENİ DÜNYA DÜZENİ BÖYLE DEMEKKİ..İSTANBUL FALANDA HRİSTİYANLIGA ARMAGAN EDİLİYOR..GÖRÜNEN O!?;(

  2. Yılmaz Karahan yorum tarihi 1 Eylül, 2012 18:00

Yorum yap