1113) GAZİANTEP’TE 9 ÖLÜ, TÜRKİYE’DE 70 MİLYON YARALI!

Yayin Tarihi 21 Ağustos, 2012 
Kategori BASIN-YAYIN

 

GAZİANTEP’TE 9 ÖLÜ,

TÜRKİYE’DE 70 MİLYON YARALI!

image00123.jpg

PKK’lı teröristler, Gaziantep’te dün akşam bomba yüklü otomobili infilak ettirerek gerçekleştirdikleri saldırıyla bayramı kana buladı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ve yanındaki Karşıyaka Polis Merkezi’ni hedef alan saldırıda kent merkezi, savaş alanına döndü, 9 kişi öldü, 4’ü ağır 17 kişi hastanelerde tedavi altına alındı.

Patlama, kentin en merkezi yerlerinden Şehitkamil ilçesindeki Karşıyaka Polis Merkezi’ne önünde dün akşam saat 19.45’te meydana geldi. Tahrip gücü yüksek patlayıcı yüklü otomobili emniyete  25 metre uzakta park edip ayrılan bir terörist, uzaktan kumandayla bombayı infilak ettirdi.

….

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21269478.asp

image0024.jpg

HAİNLER ONLARI EL ELE VURDU

Bayram izni için memleketi Gaziantep’te bulunan er Onur Fikret Aker, yanında eşi Duygu ve minik kızı Almina Melisa’yı da alarak akraba ziyaretine gitmek için halk otobüsüne bindi. Otobüs, Şahitkamil İlçesi’ndeki Karşıyaka Polis Merkezi karşısında bulunan durağa geldiğinde ortalık cehenneme döndü. Teröristler, polis merkezine 10 metre uzaklıkta park ettikleri bomba yüklü otomobili uzaktan kumandayla infilak ettirince otobüs alev topu haline geldi. Saldırıda yaşamını yitirenler 9 kişi arasında er Onur Fikret ve Duygu Aker çiftiyle minik kızları Almina Melisa da vardı.Onur Fikret ve Duygu Aker çifti ile 1 yaşındaki kızları Almina Melisa Aker’den geriye birlikte çektirdikleri sosyal paylaşım sitelerindeki fotoğrafları kaldı.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21270810.asp

TÜM ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMETLER, YARALILARA ACİL ŞİFALAR DİLERİZ…

Paylaş:

Yorumlar

Yorum yap